Actualment esteu veient He de crear una botiga online per al meu negoci?

He de crear una botiga online per al meu negoci?

Encara no saps si crear una botiga online per al teu negoci és una bona idea? No et preocupis, aquí et mostrarem amb dades que ara és el moment exacte de tenir el teu propi e-commerce.

Totes la informació està extreta de la nostra pròpia experiència i del recull de dades de l’agència, així com de l’informe especial COVID-19 Compras Online elaborat per El Observatorio Cetelem, especialista a realitzar informes sobre consum, e-commerce i motor a Espanya i Europa. Així doncs, aquestes són les dades i les conclusions:

En aquest informe observem que de 1.000 persones enquestades, el 62% afirma que durant el confinament ha augmentat les compres online, en especial aquelles persones amb una edat compresa entre 25 i 35 anys. Imagina’t tots els possibles clients que estan cercant a Internet productes o serveis com els teus.

A més, el 63% de les persones ha realitzat compres online de productes o serveis que de no ser per aquesta crisi no ho hagués fet. En vols més? Doncs resulta que el 39% de les persones continuaran realitzant les seves compres online! Han descobert els avantatges de la compra online com són la comoditat de no haver de sortir de casa, no hi ha horaris, poder comparar de forma fàcil entre productes, etc.

D’altra banda a la nostra agència hem creat més botigues online els darrers 4 mesos que en tot el 2019, una dada molt significativa que ens mostra que no només els consumidors estan canviant els seus habits sinó que moltes empreses, i sobretot comerç local, està adaptant-se a aquest canvi que fa molt temps que estava anunciat i que la COVID-19 ha acabat d’accelerar.

Queda clar, oi? Durant el confinament la gent no podia sortir de casa i moltes botigues físiques van haver de tancar. Malgrat això, les persones han continuat adquirint productes o serveis a través de la compra online. A més, aquelles que potser no estaven segures de comprar online, ara se n’han adonat de la facilitat i la comoditat que això suposa, per aquest motiu ho continuaran fent.

 

En resum, la pandèmia del coronavirus ha fet accelerar totes les previsions de venda online que s’havien estimat i la gent ha descobert els avantatges d’adquirir productes en línia. Per aquest motiu és molt interessant, ara, crear una botiga online atractiva per al teu negoci si encara no la tens, aquesta és una oportunitat de pujar al carro on aviat hi seran tots els negocis.

T’has plantejat seriosament donar el pas, o encara creus que el mercat no està prou madur?

 

T’ha resultat útil aquest post? Si és així, et proposo que el facis arribar a aquelles persones que creus que els pot interessar o estiguin plantejant-se crear la seva botiga online.

I si vols fer un cop d’ull als serveis de e-commerce que oferim, clica aquí. I si vols acollir-te a la promoció especial e-commerce de la COVID-19, entra aquí.

Per a saber més o si et surten dubtes, comenta-ho, estarem encantats de respondre’t. Ens pots seguir als nostres perfils de LinkedIn, InstagramTwitter Facebook.

Deixa un comentari