Actualment esteu veient Com optimitzar la teva pàgina de Facebook?
Optimitzar la teva pàgina de Facebook

Com optimitzar la teva pàgina de Facebook?

  • Autor de l'entrada:

Optimitzar la pàgina del Facebook del teu negoci és una feina essencial perquè els teus possibles clients et trobin d’una forma més senzilla i ràpidaAmb més de 2.449 milions d’usuaris actius (al gener 2020), Facebook segueix sent una de les xarxes socials més utilitzades mundialment. 
 
Pren nota perquè parlarem dels 6 aspectes més rellevants que ha de tenir la teva pàgina de Facebook. 
 
1. Actualitza la teva imatge de perfil i de portada. Aquesta serà la vostra presentació, la primera impressió que tindran de tu i el teu negoci. De perfil hauràs de posar el logo, la imatge corporativa de la teva marca. D’imatge de portada pots afegir una fotografia de la teva botiga/oficina,  anar actualitzant amb les promocions que facis, etc. Recorda que ara Facebook permet posar un vídeo a la portada, com més creativa i original sigui la teva idea, més atraurà al públic. 
 
2Afegeix informació sobre el teu negoci. Explica-li al teu futur client quina és la història de la teva empresa, escriu quan i com va néixer. També pots incorporar-hi  una breu descripció dels productes o serveis que ofereixes. Et recomano afegir la Categoria del teu negociaixí agilitzaràs la cerca del client. 
 
3. Afegeix dades de contacte. La manera més ràpida de què un client contacti amb tu és a través del telèfon o mail. Afegeix també la direcció postal d’on es troba la teva botiga física i l’horari. Si tens un web, enllaça-ho, ja que com més informació tinguin del negocimés disponibilitat hi haurà de contacte. 
 
4. Activar les valoracions dels clientsAquests podran deixar una ressenya sobre el teu negoci i el tracte que han tingut puntuat amb 5 estrelles. Això serà de molta informació i ajuda pel teu futur client. 
 
5. Personalitza l’URL del teu Facebook. Canvia el nom de l’URL i fes-lo a mida, posa-hi el nom del teu negoci. Si la teva empresa està a altres xarxes socials, et recomano que utilitzis el mateix nom per tal de fer branding.  
 
6. Crida a l’acció. Facebook et mostra un botó blau sota la imatge de portada per a facilitar el contacte amb el teu client. Hi ha diverses opcions per a personalitzar el botó, et recomano el Posar-se en contacte o ve a Fer una reserva. 
 
Tal com hem vist al llarg del post, optimitzar una pàgina de Facebook requereix una sèrie d’accions imprescindibles perquè el teu negoci estigui actualitzat i tingui certa presència en la xarxa social. 

Eva Vall

Project Manager

Deixa un comentari