Actualment esteu veient Avancem des de dins

Avancem des de dins

  • Autor de l'entrada:

Nova estructura i incorporacions que ens fan ser més efectius i eficients en el màrqueting digital.

 

Avui, un parell d’hores abans de posar-me a escriure aquest post, m’he adonat que, sense voler, o potser no tant, cada agost passen coses interessants a casa nostra.

 

L’agost del 2010 em feia autònom i m’asseia a la que va ser, i encara és, la muntanya russa més gran del món —quan veig aquell anunci que parla de “los autónomos inmortales” de debò que penso que tenen raó.

L’agost del 2012 traslladava la meva taula de treball a Lleida i 12 mesos després vam obrir l’estudi del carrer Cavallers a la capital de Ponent, semblava que no ens ho acabaríem i tot just un any després, agost del 2014, ampliàvem espai per evitar treballar embotits com sardines en llauna.

 

Ara, agost del 2016, fem un salt estructural important; després de gairebé dos anys en el nostre equip, Irene Yuste, Directora de Projectes de la nostra agència, s’ha convertit en sòcia de la mateixa, mantenint les seves funcions de direcció de projectes i ara també les d’estratègia de l’agència, pròpies de la seva nova condició de sòcia.

 

Aquest fet reforça l’estructura de l’agència Romeu Prenafeta i consolida un projecte que hem fet créixer entre tots: clients, equip, proveïdors i col·laboradors, des del 2010.

Aquests 6 anys ens han permès aprendre molt treballant en projectes de Lleida, Catalunya i Espanya, especialment a Galícia, i amb projecció en mercats internacionals que ens han fet treure el nas als Estats Units, Anglaterra, Alemanya o França, entre altres.

 

En la mateixa línia de millora, tot just la setmana passada es va afegir al nostre equip la Gemma Capell, Social Media Manager especialitzada en eno-gastronomia, un perfil molt necessari a casa nostra tenint en compte que una part important del nostres clients són d’aquest món i també del sector turisme.

La Gemma, Diplomada en Turisme i Màster en Protocol y Comunicació, aportarà a l’agència una part emocional que segur que ben aviat es farà notar 🙂

 

Aprofito per a presentar-vos la resta de l’squadra:

Gerard, Anna, Erik i el menda 🙂

 

Tot i que a l’agost, més que mai, qui no té feina el gat pentina, a casa nostra aprofitem per a fer canvis que ens ajudin a millorar.

Ja només ens queda desitjar-vos un final d’estiu profitós i esperar l’agost del 2017 per veure si van passant coses interessants arreu :).

 

Tu també aprofites l’agost per a canviar coses?

Jimmi Romeu

Consultor en Màrqueting digital i vendes

Deixa un comentari