Actualment esteu veient Apps que ens ajuden a controlar el temps de les tasques

Apps que ens ajuden a controlar el temps de les tasques

  • Autor de l'entrada:

En el món del màrqueting digital ens resulta imprescindible controlar el temps que dediquem a cada projecte. Ara, ja tornem a la rutina, després de tants dies de festes, vacances, desconnexió… sovint això costa una mica, i més, quan et trobes una muntanya de coses per a fer i el temps és el que és. Sembla mentida que els dies es facin tan curts i la llista de tasques no s’acabi mai. Una opció seria que el dia tingues més hores, però per molt que ens hi trenquem el cap, és inviable.

El que sí que podem intentar és fer més coses en menys temps. Com? Amb una simple recepta màgica, controlar el nostre temps i eliminant totes aquelles “coses” que ens distreuen moment rere moment; notificacions del mòbil, notificacions de l’escriptori, e-mails… Per a controlar el temps hi ha una tècnica bàsica que ens pot ajudar, fer una llista de totes aquelles tasques que hem de fer (més endavant ja parlarem de com fer i treballar aquesta llista) i controlant el temps que dediquem a cada una d’aquestes.

Per sort, existeixen aplicacions que ens ajuden a controlar el temps que dediquem a cadascuna d’aquestes tasques i les quals l’enregistren per poder-ho consultar sempre que vulguem.

Apps per controlar el temps:

Toggl

Controlar el temps amb Toggl és molt simple, es pot organitzar per projectes, per dies, de la manera que et sigui més còmoda treballar. Et permet registrar diferents activitats, projectes… i guardar el temps que dediques a cada tasca. A posteriori, et permet saber gràficament i de forma molt visual en què inverteixes el teu temps. Et genera estudis i estadístiques i inclús un cost estimat si li afegeixes un valor al temps. També et permet afegir etiquetes a cada activitat, monitorar activitats col·laborativament, en equips, i accedir a tota la informació des de qualsevol dispositiu mòbil (app) o ordinador (web). Hi ha moltes funcionalitats més que pots descobrir aquí.

 

ATracker – Gestión del tiempo

És una altra app molt fàcil d’utilitzar i configurar. Amb un sol clic podem posar en marxa o parar el registre del temps en una interfície totalment personalitzable. I després, et permet veure gràfics de barres o en forma de formatge mostrant on has dedicat més temps. També permet l’exportació d’aquestes dades en els formats csv i/o pdf. I com la majoria, també sincronitza les dades entre els diferents dispositius que et permet enllaçar-la i per tant s’hi pot accedir des d’on tinguem l’app descarregada. L’única pega és que no s’hi pot treballar des de l’ordinador.

 

Aquestes són dues de les moltes apps que hi ha al mercat, tant per Android, com per iOS i totalment compatibles amb diferents dispositius. Explica’ns quina t’ha convençut més i per què necessites controlar el teu temps.

Irene Yuste

Directora de projectes

Deixa un comentari