Actualment esteu veient A l’estiu treballem més que mai! Tot i que deixem descansar una mica el màrqueting digital.

A l’estiu treballem més que mai! Tot i que deixem descansar una mica el màrqueting digital.

  • Autor de l'entrada:

Ara és l’hora de les estratègies d’empresa.

Temps per descansar i treballar.

Com cada any per aquestes dates totes les empreses estan despentinades. Uns arriben de fer vacances, altres desitjant i esperant començar-les i alguns que de tanta calor ja no poden ni pensar. Però com ja sabem el màrqueting a l’estiu no descansa.

Al revés, ara és el millor moment per captar aquells clients potencials que es resisteixen a comprar el nostre producte, servei o simplement seguir-nos en les nostres xarxes socials.

Coincidim en el fet que quan estem de vacances estem relaxats, gaudint de la tranquil·litat i sense mals de cap. Així doncs el nostre target està més predisposat a escoltar què li diuen les marques, i amb una bona campanya de màrqueting o una estratègia enfocada directament a aquests clients ens permetrà captar-los.

Dit això, empreses, ens hem de posar les piles, deixar enrere els dies de platja i mojitos i centrar-nos en els objectius. Hem de reforçar l’empresa interna i externament, les relacions entre els mateixos treballadors i la claredat de les bases de l’empresa, des d’objectius fins a tasques personals.

Sabies que el 70% de les compres de productes són per impuls?

Dit això, és imprescindible crear un bon Branded Content, tots els continguts vinculats a una marca que permeten connectar amb el consumidor, per generar nous clients o crear engagement. Hem de crear una experiència per a l’usuari, i la imatge de marca desitjada, el màrqueting digital és la millor eina per aconseguir-ho.

Comencem a deixar enrere la relació d’amor-odi entre el màrqueting d’empresa i consumidors. Endinsem-nos en una bonica relació d’amor conquistant a aquests usuaris per un contingut que els interessi i així vulguin continuar “estimant-nos”.

Per fer un breu resum, les campanyes d’estiu son tant o més important com les que duem a terme durant el curs laboral. Així doncs, l’estiu no sols és per descansar, activem-nos i endavant!

Sabies que la majoria del que comprem és per impuls? Comenta’ns el que penses!

Has pensat mai en crear una estratègia de contingut per la teva empresa?

Si necessites la nostra ajuda, ja saps, contacta’ns!

Deixa un comentari

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:
Responsable: ROMEU YUSTE, S.L
Finalitat del tractament: Fer un comentari
Legitimació del tractament: Consentiment de l'interessat
Conservació de les dades: Es conservaran mentre existeixi un interès mutu o durant el temps necessari per al compliment de les obligacions legals.
Destinataris: Prestadors de servei o col·laboradors.
Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: info@romeuprenafeta.com
Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.