Actualment esteu veient 11 anys d’artesans del màrqueting

11 anys d’artesans del màrqueting

  • Autor de l'entrada:

Aquesta entrada al blog és molt personal i probablement desperti poc interès quant a màrqueting ja que aquí i ara explico, en breus paraules, com hem viscut el naixement, creixement i consolidació de la nostra agència després d’11 anys.

11 anys. Des d’aquell 3 de juny de 2010 han passat milers de coses en pocs segons.

És personal però no individual, res no haguès estat possible sense la implicació de tota l’squadra i per descomptat de la Irene en aquest projecte, després us comento…

L’any 2008 vaig decidir deixar l’empresa italiana Fiora per emprendre un camí que tot i ser menys segur, albiraba emocions pertot arreu: fer el salt d’assalariat a autònom el 2010 era com saltar al buit amb l’esperança que a mig camí algú et deixes un paracaigudes, per si de cas.

Si em permeteu l’expressió, una puta muntanya russa que onze anys després encara no s’ha aturat. Molts cops ho dic i espero que molta gent ho pugui fer tambè, tinc la millor feina del món, m’ho passo molt bé, m’emociono (i ens emocionem tot l’equip) quan un client ens explica el seu somni i nosaltres l’ajudem a plasmar-lo, comunicar-lo i recollir-ne els fruits. 11 anys fent això no pot cansar de cap manera, des d’aquell 3 de juny de 2010 han passat milers de coses en pocs segons.

El procés de passar d’una pissarra en blanc a veure un anunci fet a casa nostra emetent-se en primetime en televisions estatals,  aconseguir que enginyers de l’altra punta del món escoltin allò que diem en nom d’algun client, treballar per a projectes d’arreu d’Europa o Sud Amèrica o fer realitat el somni d’un petit negoci són ‘subidóns’ difícils d’explicar, que compensen qualsevol mal moment que et pugui reportar aquesta feina. Que també hi ha mals moments, si. Moments de tensió, de còrrer, de contratemps, de sorpreses i estrés positiu (o no), de coses que no surten com voldríem, de dies de rodatge que plou o dies de brainstorming sense idees al cap…

Per a mi, però, que sóc una persona senzilla a qui li agrada ser feliç, el millor de tots aquests anys han estat les persones, l’squadra, que ens agrada dir, un reguitzell de persones que han anat passant per casa nostra al llarg d’aquests anys, i que sempre han aportat alguna cosa o altra. I de cadascuna d’elles n’hem aprés, professionalment i humana.

Sempre hem tingut clar que casa nostra seria un bullici de gent provinent de la universitat, de centres formatius, d’empreses…, un lloc on passaríen estudiants, professionals amb ganes de millorar, emprenedors aprenents amb set de crear, gent esbojarrada contrastant amb gent ordenada i centrada, gent divertida i amb ganes de fer la feina bè, de ser professionals, de complir amb els objectius, però sobretot de passar-ho bé, somriure, riure i cridar.

Gerard, Meri, Íñigo, Anna, Andreu, Gemma, Erik, Katia, Andrea, Paula, Ramon, Roger,  Sandra, Marta, Ariadna, Lidia, Marc, Joan, Laia, Marta, Jordi, Pau, Raul, Eva, Sergio, Laura, Guiu, Elian, Sergi, Alba, Albert, David, Aida, Anna, Sara, Marta, David, Rosario, Maria, Neus, Joan, Rosa, Ariadna, Júlia, Laia, Cristina, Genís, Pavel, Maluma…Irene i jimmi

Mil gràcies a totes elles, mil gràcies també als clients, empreses que un dia van confiar en nosaltres i avui segueixen fent-ho. Gràcies per confiar i gràcies també per comprendre els nostres errors i reconèixer les nostres virtuts.

Fotollum, Farmaoptics, Transambiental, Quality Houses, Jan Laporta, Dekra, Axeb, Col·legi de Periodistes de Catalunya, Natural Optics, Manvert, Me gusta ir al súper, Lleida.net, Castell del Remei, Invelon, Grupo Cuevas, Tomàs Cusiné, Marrón Glacé Cuevas, Tomóvil, Medilast, Sportlast, Laberint del blat de moro, La Boscana, Celler Cara Nord, Hotel Les Brases, Jove Orquestra de Ponent, Institut Torre Vicenç, Cèrvoles Celler, Caravaning Lleida, Comercial Cònsul, Col·Legi Oficial de Metges de Lleida, Societat Catalana de Pediatria, Taicar, Cambra de Comerç de Lleida, Universitat de Lleida, Col·legi del Carme, Ariadna Güil, Avenida Global, Ajuntament d’Almatret, Paeria de Lleida, Melón de Autor i Sandía Foodie, Vikcrop, ELD Bellesa, ERC, Club Ciclista Almatret, Finques Planes, Institu Terres de Ponent, Suteloga, Urquía&Bas, Eurosomni, Família Vall Companys, Medilast… i moltes empreses més que ens han deixat totes experiències, aprenentatge i un know how de valor incalculable.

 

A la Irene.

Mil gràcies Irene per ser-hi, per compensar el meu bull mental amb la teva serenor, la meva disbauxa amb el teu ordre, la meva empenta amb la teva reflexió, sense tu no seríem aquí.

La Irene es va incorporar a l’agència l’any 2014, jove, tendra, tímida i seria, molt seria. Dos anys després seguía sent jove, va perdre la timidesa i ja somreia tot sovint, i en un moment de creixement de l’agència, s’hi va postular com a sòcia. Des de llavors la Irene és la meva sòcia a Romeu Prenafeta, i avui n’és la Directora, i gràcies a ella tot quadra i els miracles existeixen. Mil gràcies Irene.

 

Avui que fem anys, mil gràcies família.

 

jimmi Romeu

 

Jimmi Romeu

Consultor en Màrqueting digital i vendes

Deixa un comentari