Sandía Foodie

Sandía Foodie

Creació de web

Melón de Autor marketing Romeu Prenafeta

El 2020, vam proposar a la direcció de Grupo Autor, propietari de les marques Sandía Foodie, Melón de Autor, Fruta de Autor i Le Petit Autor,  una nova estratègia comunicativa que passava per crear un espai web paraigües per aixoplugar totes les marques del grup i la pròpia web corporativa de Grupo Autor.

 

D’aquesta manera vam dissenyar una web dinàmica, amb diferents apartats únics per a cada marca i amb espais comuns, amb un resultat molt atractiu i clarificador alhora.

En aquest cas van redireccionar els dominis de cadascuna de les marques per a que anessin a parar a l’apartat corresponent de la web, evitant perdre posicionament a mig termini i mantenint la identitat corporativa de cada marca.

Web pensada per a públic final (B2C) i també per a empreses i marques de supermercats (B2B).

VISITA WEB: https://grupoautor.es/

Plataforma: WordPress

Disposa d’apartat de notícies i blog.

 

 

 

 

Creativitat visual

El 2016 el client, llavors Progresmami, ens va encomanar crear una nova marca en el món de la fruita; es tractava d’una síndria a la que calia dotar de personalitat pròpia, generar un potent branding i finalment posicionar-la en el mercat espanyol, i posteriorment a França i Alemanya.

Iniciem el procés amb la conceptualització: situar la marca en el posicionament desitjat.

Treballem el naming en paral·lel a esborranys de logo.

Finalment creem la marca Sandía Foodie i al voltant tot un univers manifestat en la família Foodie, una família com qualsevol altra amb forts caracters definits que seran el fil conductor de moltes històries i aventures viscudes que acompanyen conceptes com família, salut, esport, vida sana i molt bon humor.

Sandía Foodie creación de logo y marca

Estratègia

Cada final d’any, a vegades ja entrat el gener, ens reunim amb el client per dibuixar l’estratègia dels propers 12 mesos. Auqesta previsió ens permet realitzar accions previstes i algunes recurretns, millorant el resultat i rebaixant la inversió en màrqueting.

 

Publicitat

Amb les diferents marques de Grupo Autor sempre estem fent una campanya o altra en diferents formats i plataformes, des d’anuncis en xarxes socials fins a campanyes de mupis o anuncis en ràdio o televisió a nivell de l’estat espanyol.

 

Social màrqueting

Una de les principals gràcies i valors afegits en la comunicació de les marques de Grupo Autor, radica en el bon ús de les xarxes socials com un punt de conversa entre la marca i els consumidor final, una estratègia que ha funcionat molt bé i que ha permès tenir índex d’interacció del 14-25% amb un retorn interessant de la inversió en formar part d’aquesta interacció els nombrosos jocs i combinacions de màrqueting ON i OFF LINE, atraient molts cops als usuaris cap al punt de venda..