ADS, anuncis, publicitat, màrqueting

Campanyes d’anuncis (ADS)

RentalG és una empresa de lloguer de vehicles per a particulars, industria i agents comercials, amb seu a Benavent de Segrià. L’empesa, amb més de 20 anys d’experiència, disposa d’una flota de més de 60 vehicles i 3 punts de recollida i entrega: la seu de RentalG, l’aeroport d’Alguaire i l’estació Lleida Pirineus de l’AVE, d’aquesta manera atreu clients provinents de Madrid i Sevilla, en tren, i de Palma de Mallorca, Eivissa i Maó en avió, a més d’oferir serveis a clients de Lleida i el seu entorn. ADS anuncis màrqueting.

L’estratègia de màrqueting que seguim és senzilla, tot i que requereix ajustaments complexos i constants en la parametrització de targets, contingut i calendari, donat que al llarg de l’any hi ha diverses activitats que modifiquen els hàbits, les necessitats i els perfils dels possibles clients.

L’empresa també disposa d’una App que facilita la consulta i contractació de vehicles per hores i en temps real, l’anomentat carsharing.

ADS, publicitat, anuncis, màrqueting

RentalG treballa amb Romeu Prenafeta des de l’any 2019 i hem gestionat les seves xarxes socials i les campanyes d’anuncis per a captar clients en cercadors de referència com Google, i en xarxes socials, tant les generalistes Instagram o Facebook, com xarxes socials especialitzades com ho és LinkedIn, on es troba el gruix de clients del món empresarial, comercial, etc.

En breu està previst iniciar campanyes per a la promoció de l’App. entre el públic d’arreu que, de manera recurrent, viatja i està necessitat dels serveis de lloguer de vehicles que ofereix RentalG.

També entre possibles clients de Lleida, amb perfils i necessitats concretes, donat que el carsharing* és un servei molt pensat per aquelles persones de ciutat que opten per no comprar-se cotxe i llogar-lo quan el necessitin, ja sigui per circular per la conurbació de Lleida o bé, sobretot, per desplaçaments puntuals de proximitat (localitats properes, Barcelona, platja, muntanya) tant per oci com per feina.

 

ADS, publicitat, anuncis, màrqueting

Des de Romeu Prenafeta fem periòdicament reunions d’estratègia de màrqueting amb la direcció de RentalG, avaluant resultats i proposant millores contínues per optimitzar els resultats.

La conseqüència són campanyes d’anuncis (ADS)  eficients i efectives que aporten al nostre client més canals de captació de clients, a més dels ja utilitzats històricament per la marca, com són la ràdio, la premsa i la publicitat urbana de gran format.

Visita la seva web: www.rentalg.es

A Romeu Prenafeta dissenyem, activem i optimitzem campanyes d’anuncis (ADS) en xarxes socials, cercadors, banners en webs i blogs, ràdio i TV, i en plataformes com Spotify, Youtube…

*Carsharing o cotxe multiusari és un sistema de mobilitat que consisteix en una empresa o organització que gestiona una flota d’automòbils i que els posa a disposició dels seus abonats (des d’una hora fins a diversos dies). Un mateix vehicle pot ser utilitzat per qualsevol abonat.

Visita aquí els serveis de publicitat que treballem a Romeu Prenafeta, i demana’ns una reunió online o presencial. 

Has trobat útil aquest article? Si és així, et proposo que el facis arribar a aquelles persones que creus que els pot interessar o bé el comparteixis a les teves xarxes socials.

I si vols fer un cop d’ull als serveis de planificació i estratègia que treballem, entra aquí.

Per a saber més o si et surten dubtes, comenta’m-ho, estaré encantat de respondre’t. Em pots contactar al meu perfil de LinkedIn i seguir els nostres canals socials  en aquesta mateixa xarxa, a InstagramTwitter Facebook.

Altres treballs de Publicitat