Creació de la web de INS Torre Vicens per part de l'agència de màrqueting Romeu Prenafeta

Creació de web

El 2019, la direcció de l’Institut Torre Vicens ens va demanar reorganitzar la seva web, després d’una anàlisi profunda de la web i de les necessitats del centre, es va optar per fer-la de nou i dotar de més sentit i usabilitat* aquest portal de gran complexitat informativa.

La nova web la vam edificar amb WordPress, una de les grans i millors plataformes de creació de webs, escollida per nosaltres per ser una plataforma molt democratitzada, que no lliga al client a la nostra agència ja que existeixen molts programadors web que l’utilitzen, i equipada amb el gestor de contingut Elementor, molt intuïtiu, que permet que el client es pugui gestionar el contingut amb facilitat: pujar o canviar fotografies, modificar texts, afegir noves seccions, etc.

L’institut imparteix diverses línies formatives, des de la ESO, BATXILLERT, 3 línies de graus mitjos i 3 de graus superiors en sanitat, imatge personal, edificació, fins a formacions específiques com les de cultius cel·lulars.

La nova web disposa d’apartat de notícies i blog, principalment perquè, com un dels instituts més grans de la ciutat de Lleida, i amb la multitud de cicles que s’hi imparteix, sempre tenen coses interessants a dir, però també perquè els ajuda en gran mesura a posicionar-se en cercadors, cosa que afavoreix la seva visibilitat, sobretot amb les paraules clau més adequades.

Institut Torre Vicens, web feta per Romeu PrenafetaReordenar i desenvolupar la web d’un institut amb tanta diversitat formativa i un elevat nombre d’alumnes, és altament complex i demana un diàleg molt obert i pragmàtic entre equip directiu i nosaltres, com agència de màrqueting, per no oblidar res però també per evitar posar-hi contingut prescindible, sempre buscant l’equilibri entre allò útil i allò necessari.

Per a l’Institut Torre Vicens hem desenvolupat multitud de projectes, des de la pròpia web fins a l’organització esdeveniments d’emprenedoria, gestió de xarxes socials, gabinet de premsa, disseny de retolació, senyalètica, campanyes de ràdio, mupis, xarxes socials, etc. etc.

Un client amb qui mantenim una excel·lent relació, per la vinculació de molts anys treballant plegats, però sobretot pel magnific i molt humà equip que hi ha al capdavant.

*Usabiltiat: La usabilitat és la facilitat amb què els usuaris d’una web poden navegar pel lloc de manera fàcil i el més directa i instintiva possible.

Visita aquí els serveis de creació de web, botiga online, landing pages i hosting que treballem a Romeu Prenafeta, i demana’ns una reunió online o presencial.

 Has trobat útil aquest article? Si és així, et proposo que el facis arribar a aquelles persones que creus que els pot interessar o bé el comparteixis a les teves xarxes socials. 

Per a saber més o si et surten dubtes, comenta’m-ho, estaré encantat de respondre’t. Em pots contactar al meu perfil de LinkedIn i seguir els nostres canals socials  en aquesta mateixa xarxa, a InstagramTwitter Facebook.

Altres treballs de Web

Altres treballs per Institut Torre Vicens