Grupo Cuevas

Grupo Cuevas

Estratègia

Grupo Cuevas és un dels principals motors econòmics de Ourense, amb més de 600 treballadors i molta diversitat de models econòmics, des del retail d’alimentació fins a concessionaris de cotxes, fabriques de producte delicatessen o distribució pel canal HORECA.

Grupo Cuevas marqueting Romeu Prenafeta

Acompanyen aquest grup empresarial des del 2013, any en el que vam començar a gestionar una petita part del seu màrqueting. Avui és un dels nostres principals clients i any rere any treballem per augmentar la seva confiança, essent, a la pràctica, una extensió del seu departament de màrqueting.

153 anys després de la seva fundació, les seves branques s’estenen per tot Galícia, Castella i Lleó i Cantabria, a més d’exportar producte delicatessen a mig món.

 

 

 

 

Social màrqueting

Grupo Cuevas disposa d’una reputació molt treballada i acurada, amb nombroses representacions al món social, universitari i econòmic de Galícia, per aquest motiu la seva comunicació és i ha de ser molt acurada.

Grupo Cuevas màrqueting Romeu Prenafeta   Des de Romeu Prenafeta, juntament amb el departament de màrqueting i comunicació, gestionem l’estratègia comunicativa a LinkedIn i Twitter, amb un permanent creixement de la comunitat, tant a nivell qualitatiu com quantitatiu.

 

 

 

Visita la seva web: https://www.grupocuevas.com/