Grupo Cuevas màrqueting-digital-agència-de-màrqueting-Romeu-Prenafeta-agència-de-màrqueting-digital-comunicació. Estrategia Social Media Plan

Estratègia

Grupo Cuevas és un dels motors econòmics de Galícia, amb seu a Ourense i amb gairebé 800 treballadors, té molt diversificats els seus models de negoci, des del retail d’alimentació fins a concessionaris de cotxes, fàbriques de producte delicatessen o distribució pel canal HORECA.

Grupo Cuevas marqueting Romeu Prenafeta

Acompanyem aquest grup empresarial des del 2016, any en el que vam començar a gestionar una petita part del seu màrqueting. Avui és un dels nostres principals clients i any rere any treballem per augmentar la seva confiança i millorar els resultats; essent, a la pràctica, una extensió del seu departament de màrqueting.

153 anys després de la seva fundació, les seves branques s’estenen per tot Galícia, Castella i Lleó i Cantabria, a més d’exportar producte delicatessen a mig món.

 

Social Media Plan

Grupo Cuevas disposa d’una reputació molt treballada i acurada, amb nombroses representacions al món social, universitari i econòmic de Galícia, per aquest motiu la seva comunicació és i ha de ser molt acurada, gairebé milimètrica.

Grupo Cuevas màrqueting Romeu Prenafeta Des de Romeu Prenafeta, juntament amb el departament de màrqueting i comunicació de Grupo Cuevas, fem cada any la revisió i actualització del Social Media Plan, un recull de l’estratègia de la marca, els seus objectius i l’estratègia més adient per assolir-los.

El resultat del Social Media Plan es plasma en les accions que posteriorment s’activen als seus canals socials: LinkedIn i Twitter, al seu butlletí intern, a l’apartat de notícies de la seva web i en altres canals com son els Mas Media.

El Social Media Plan és el full de ruta per a definir els objectius, les accions, els ítems de control a tenir en compte i els tempos per executar cada acció.

 

Visita la seva web: https://www.grupocuevas.com/

 

A Romeu Prenafeta tenim definits 3 nivells de planificació:

 Pla de màrqueting Business: El full de ruta del màrqueting, complert, per a empreses amb grans reptes.

Pla de màrqueting Basic: El full de ruta del màrqueting per  empreses que tenen clar on van.

Social Media Plan Basic: El full de ruta complert per a les teves xarxes socials i canals digitals.

✓ Social Media Plan Elemental: El punt de partida per a treballar les xarxes socials de la teva marca.

Visita aquí els serveis de planificació que treballem a Romeu Prenafeta, i demana’ns una reunió online o presencial.

 

Has trobat útil aquest article? Si és així, et proposo que el facis arribar a aquelles persones que creus que els pot interessar o bé el comparteixis a les teves xarxes socials.

I si vols fer un cop d’ull als serveis de planificació i estratègia que treballem, entra aquí.

Per a saber més o si et surten dubtes, comenta’m-ho, estaré encantat de respondre’t. Em pots contactar al meu perfil de LinkedIn i seguir els nostres canals socials  en aquesta mateixa xarxa, a InstagramTwitter Facebook.

Altres treballs de Estrategia

Altres treballs per Grupo Cuevas