Grupo Algitama Autor, web. Sandía Foodie marketing Romeu Prenafeta

Creació web

L’any 2020, vam proposar a la direcció de Grupo Algitama Autor, empresa ubicada a València i propietària de les marques Sandía Foodie, Melón de Autor, Fruta de Autor i Le Petit Autor,  una nova estratègia de màrqueting que passava per crear un espai web paraigües, on aixoplugar totes les marques del grup i la pròpia web corporativa de Grupo Algitama Autor.

L’objectiu bàsic era que les diferents marques del grup mantinguessin la identitat pròpia de cadascuna d’elles, aconseguida gràcies al treball fet en xarxes socials, packaging, promocions i, sobretot, a una comunitat que es mostra fidel a cada marca, ja que aquestes sempre han anat acompanyades de personatges ficticis i carismàtics, dotant-les d’empatia i emocionalitat. 

D’aquesta manera vam dissenyar una web dinàmica, amb diferents apartats únics per a cada marca i amb espais comuns, amb un resultat molt atractiu i clarificador alhora.

En aquest cas vam redireccionar els dominis vinculats a la web de cadascuna de les marques per a que anessin a parar a l’apartat corresponent de la web, evitant perdre posicionament a mig termini i mantenint la identitat corporativa de cada marca.

Web pensada per a públic consumidor final (B2C) i també per a empreses i marques de supermercats (B2B).

Grupo Algitama Autor, Sandia Foodie Melón de Autor

Acompanyem Grupo Algitama Autor des del 2015, just abans d’iniciar la seva fructífera història i que avui l’ha dut a esdevenir un dels grups empresarial amb un pes específic rellevant dins del seu sector a l’estat espanyol.

Avui és un dels nostres clients més presents i destacats de l’agència, tant per volum de facturació com per operativa diversa, treballant amb fins a 6 marques del grup i desenvolupant accions i estratègia creuades en molts canals diversos: xarxes socials, web, planificació, ràdio, TV, premsa, esdeveniments, etc. a tot el territori estatal i a Europa.

Any rere any Grupo Algitama Autor renova la confiança en la nostra agència, formant part activa del departament de màrqueting d’aquest grup empresarial catalano-valencià.

A la seva web també hi ha espai per al gabinet de premsa, on periòdicament es publiquen notícies a propòsit de les accions que el grup i les seves marques duen a terme al llarg de l’any: Patrocini de la Copa Davis i altres esdeveniments esportius, publicitat a Atresmedia, Telecinco o Televisión de Galícia, presència en certamens com Fruit Attraction, etc.

 

Grupo Algitama Autor. Melón de Autor y Sandía Foodie Des de Romeu Prenafeta, juntament amb el departament de màrqueting de Grupo Algitama Autor, fem cada any la revisió i actualització del Pla de màrqueting, on es decideix, entre moltes altres coses, els canvis substancials que cal aplicar a la seva web, tant en la part corporativa com la de marques y social (jocs, sortejos, regals, receptes de cuina, consells nutricionals, etc.)

El resultat és una web sempre dinàmica, molt focalitzada en el consumidor final (B2B), sense oblidar la part corporativa, una secció de la web a la que hi generem tràfic de qualitat des de LinkedIn i el gabinet de premsa.

Visita la seva web: https://www.grupoautor.es

A Romeu Prenafeta creem la web per a empreses de multitut de sectors, aixi com botigues online, landing pages i aplicacions web especials. Planifiquem, edifiquem i entreguem la web de tots els projectes en temps molt ajustats, i preparades de SEO, per a que es posicionin en poc temps en cercadors com Google, Ecosia, Bing, etc.

Visita aquí els serveis de web que treballem a Romeu Prenafeta, i demana’ns una reunió online o presencial. Fes màrqueting.

Has trobat útil aquest article? Si és així, et proposo que el facis arribar a aquelles persones que creus que els pot interessar o bé el comparteixis a les teves xarxes socials.

I si vols fer un cop d’ull als serveis de planificació i estratègia que treballem, entra aquí.

Per a saber més o si et surten dubtes, comenta’m-ho, estaré encantat de respondre’t. Em pots contactar al meu perfil de LinkedIn i seguir els nostres canals socials  en aquesta mateixa xarxa, a InstagramTwitter Facebook.

Altres treballs de Web

Altres treballs per Grupo Autor