MGIS supermercados Plenus, estratègia. Romeu Prenafeta

Estratègia

Me Gusta ir al Súper és una marca paraigües que vam crear el 2016 per aixoplugar les 3 cadenes de supermercats gallegs: Aquí, Aquíé i Plenus. La propietat d’questes 3 cadenes de supermercats, Grupo Cuevas, tambè té concessió dels supermercats  SPAR i SPAR Express a Galícia.

Me gusta ir al súper

Amb la voluntat de crear una marca molt social i on es prioritzés la relació propera amb els clients, el concepte d’anar de compres al súper igual que ho fem quan anem de compres de regals, moda, etc. va esdevenir la clau per a aconseguir l’èxit dels supermercats Aquí, Aquié i Plenus a les xarxes socials, amb presència a tot el territori gallec.

Social Media

D’aquí se’n deriva la creació del Social Media Plan de Me Gusta ir al Súper, que any rere any revisem i actualitzem en comunicació amb el departament de màrqueting de l’empresa.

El Social Media Plan és la part del Pla de màrqueting que conceptualitza la marca i els seus valors, crea un benchmarck (comparativa) amb els competidors, defineix els perfils de comprador, els objectius a curt, mig i llarg termini, i l’operativa necessària: estratègies, canals (xarxes socials, blogs, newsletters de fidelització…), vídeo, branding, campanyes, etc. etc.

 

Supermercados Aquié, Plenus, SPAR i SPAR Express

Coneix el seu lloc web: https://www.megustairalsuper.com/

 

Has trobat útil aquest article? Si és així, et proposo que el facis arribar a aquelles persones que creus que els pot interessar o bé el comparteixis a les teves xarxes socials.

I si vols fer un cop d’ull als serveis de planificació i estratègia que treballem, entra aquí.

Per a saber més o si et surten dubtes, comenta’m-ho, estaré encantat de respondre’t. Em pots contactar al meu perfil de LinkedIn i seguir els nostres canals socials  en aquesta mateixa xarxa, a InstagramTwitter Facebook.mgis

Altres treballs de Estrategia