pagines d'aterratge web serveis romeu prenafeta

Pàgines d'aterratge

La pàgina d’aterratge és una pàgina web dissenyada específicament per a vendre als clients un producte o servei molt concret, el que en màrqueting digital en diem, aconseguir convertir els visitants en leads mitjançant un bon “CTA“, el botó del Call to Action.

En general, són el destí del nostre públic objectiu en fer clic a un enllaç, i en la qual hi trobaran una informació molt concreta del que estan buscant.

D’aquesta manera aconseguim dirigir un flux de clients, en lloc molt concret, on no hi ha cap mena de distracció i on l’única finalitat que té aquest lloc web és “convertir”; ja sigui que ens facilitin les seves dades o que qualsevol altra acció que respongui a aquesta acció.

En general, són el destí del nostre públic objectiu en fer click a un enllaç, i en la qual hi trobaràn una informació molt concreta del que estan buscant.

Responsable de les dades: ​​Romeu Yuste S.L. Finalitat: ​Respondre la teva sol·licitud a través d’aquest formulari. Legitimació: El teu consentimient. Destinataris: ​Les dades s’emmagatzemen a ​SiteGround Spain S.L.  Drets: Tens dret a accedir, rectificar, limitar i eliminar les dades en qualsevol moment.

Clients que han confiat en nosaltres

0
Oferta de serveis
+ 0
Projectes entregats
0
Serveis nous cada any

T’agrada com pinta tot plegat i vols estar actualitzat com nosaltres?

Subscriu-te ara a la nostra newsletter.