Kit Digital
gestio de xarxes socials social màrqueting serveis romeu prenafeta

Gestió xxss

Les xarxes socials són el lloc on tothom es troba, posa el nas i participa. De mitjana cada usuari hi passa entre 2 i 3 hores al dia. Així doncs, es tracta d’un lloc ideal per fer-vos visibles com a marca.

Resultar atractius al vostre públic objectiu en xarxes socials pot ser la diferència entre vendre/no vendre o entre vendre molt o només vendre.

Des de la nostra agència gestionem les xarxes socials de grans i petites empreses, i les ajudem a assolir resultats en funció dels seus objectius.

I ho hem amb diferents modalitats i nombre de publicacions setmanals, per poder treballar amb cada client, a la seva mesura i necessitats:

BASIC: Creem i publiquem contingut molt pensat per als teus objectius.

I pots escollir 1, 3 o 7 publicacions setmanals.

BUSINESS:  A més de crear i publicar contingut molt pensat per assolir els teus objectius, fem recerca proactiva de nous seguidors, realitzem accions per a que més gent vegi la teva marca i responem les consultes i comentaris dels ususris, per a que a tu no et calgui preocupar de res.  res.

I pots escollir 1, 3 o 7 publicacions setmanals.

Responsable de les dades: ​​Romeu Yuste S.L. Finalitat: ​Respondre la teva sol·licitud a través d’aquest formulari. Legitimació: El teu consentimient. Destinataris: ​Les dades s’emmagatzemen a ​SiteGround Spain S.L.  Drets: Tens dret a accedir, rectificar, limitar i eliminar les dades en qualsevol moment.

Clients que han confiat en nosaltres

T’agrada com pinta tot plegat i vols estar actualitzat com nosaltres?

Subscriu-te ara a la nostra newsletter.

0
Oferta de serveis
+ 0
Projectes entregats
0
Serveis nous cada any