Ven online amb un e-commerce professional subvencionat amb 2.000€ pel Kit Digital del Next Generation

Hi poden accedir totes les Petites empreses, microempreses i treballadors autònoms.

Per què ara és el moment perfecte?

Perquè la COVID-19 ha fet replantejar molt la manera com el consumidor final fa les seves compres.

Ara és el moment d’activar la teva botiga online com fan les grans marques.

I nosaltres posem al teu abast aquestes eines i l’estratègia de les grans empreses, i ho fem amb unes condicions molt especials.

Promoció especial per a comerç local

Hem posat en marxa aquesta promoció especial per ajudar les empreses en aquest moment complicat on els negocis online són els que estan sortint millor d’aquesta situació i canvi social.

Aquesta promoció especial està limitada a 10 botigues, i compta amb unes condicions molt especials per al teu negoci:

Web

La creació de la pàgina web inclou: instal·lació, configuració i personalització de botiga online amb Woocommerce de WordPress, disseny responsive (la web s'adaptarà a qualsevol dispositiu), pujada dels 15 primers productes a mode d'exemple, connexió amb xarxes socials, xat amb els usuaris, Google Analytics per a saber què hi passa a la teva nova botiga online. Posa't en contacte amb nosaltres i t'ho explicarem amb tot detall.

Curs de gestió de e-commerce

Tindràs una formació en gestió de la teva nova botiga online: entrar productes, canviar preus, fer ofertes i molt més. A més, durant el primer mes, atendrem els teus dubtes i preguntes sobre la gestió de la teva nova botiga online.

Curs de màrqueting digital

Disposaràs d'un curs en màrqueting digital impartit pels nostres formadors. A més, posem al teu abast una sessió online, personalitzada i gratuïta sobre estratègia, on un consultor de Romeu Prenafeta t'ajudarà a definir objectius i la millor estratègia per a generar vendes on line.

12 mesos de manteniment

12 mesos de hosting, domini i manteniment web. Per a que no et calgui preocupar de res.

Demana informació o reserva ara la teva nova botiga online.

Informa’t o reserva ara aquesta promoció amb 500€ de descompte, limitada a 10 botigues online. 

PVP: 2.995€

Promoció: -500€

Preu net: 2.495€ + IVA

Els motius per tenir una botiga online

Potser fa temps que t’ho planteges, potser ho vas ajornant o bé no creus que li calgui al teu negoci.

Ara, però, segurament és el moment de fer-ho i aprofitar aquesta promoció especial.

La tendència és online

Les vendes online han augmentat un 50% des del març del 2020, i aquesta tendència continua creixent i consolidant-se: ha arribat per quedar-se. Molts negocis es quedaran fora, el teu també, o faràs el pas ara?

Tens un valor afegit

En general preferim comprar en un negoci proper si aquest és competitiu i ens ho posa fàcil. Si tens experiència amb el teu públic i producte, només necessites el canal online i saber-lo treballar.

Resiliència?

Si vols i saps adaptar-te als canvis podràs oferir el teu producte, la teva experiència i assessorament als clients de sempre, i també als nous. T'ajudem en aquest procés. Ara és el teu moment?

Artesans del màrqueting des del 2010

Som una agència propera, hem crescut amb els nostres clients, defensem les empreses d’aquí i treballem en projectes arreu de l’estat espanyol i d’Europa.

Ara sí? Ara és el moment?

Fes ara el pas i ens posarem en contacte amb tu, t'ho explicarem tot, resoldrem els teus dubtes i al final, TU DECIDEIXES: Vols vendre online amb l'ajuda d'un equip de professionals i amb una inversió molt ajustada? Recorda que només 10 negocis com el teu es poden acollir a aquesta promoció especial.