Ara sí, ara és el moment perfecte de vendre online amb el teu e-commerce

Aprofita aquesta promoció especial per a comerç local i gestiona el teu nou e-commerce en breu. 

1.000€ de descompte de promoció COVID-19 per a la teva nova botiga online. Només per a les 40 primeres botigues que decideixin que ara sí, ara és el moment exacte.

Perquè ara és el moment perfecte?

Perquè la COVID-19 ha fet replantejar molt la manera com el consumidors final es relaciona amb els proveïdors, hem posat en valor el comerç local i ara, que tot es va posant al seu lloc, és el moment de consolidar aquesta relació de complicitat, posant a l’abast del clients les eines de les grans marques.

I nosaltres posem al teu abast aquestes eines i l’estratègia de les grans multinacionals, i ho fem amb unes condicions molt especials perquè nosaltres, també tenim un deute amb el petit comerç i amb el territori.

Promoció especial per a comerç local

Hem posat en marxa aquesta promoció especial per ajudar les empreses en aquest moment complicat on els negocis online són els que estan sortint millor d’aquesta situació i canvi social.

Aquesta promoció especial està limitada a 40 comerços electrònics i compta amb unes condicions molt òptimes.

Web

La creació de la pàgina web inclou: instal·lació, configuració i personalització de plantilla Premium amb Woocommerce de WordPress, disseny responsive (la web s'adaptarà a qualsevol dispositiu), pujada dels 15 primers productes a mode d'exemple, connexió amb xarxes socials, xat amb els usuaris, Google Analytics epr a saber què hi passa a la teva nova botiga online, i molts altres. Posa't en contacte amb nosaltres i t'ho explicarem tot.

Curs de gestió de e-commerce

Tindràs una formació en gestió de la teva nova botiga online: entrar productes, canviar preus, fer ofertes i molt més. A més, durant el primer mes, atendrem els teus dubtes i preguntes sobre la gestió de la teva nova botiga online.

Curs de màrqueting digital

Disposaràs d'un curs en màrqueting digital impartit pels nostres formadors. A més posem al teu abast una consultoria per a que, de manera personalitzada i per vídeo conferència, et proposem la millor estratègia online per a captar clients a travès d'Internet.

12 mesos de manteniment

12 mesos de hosting, domini i manteniment web i resolució de les possibles incidències en la teva nova botiga online, no provocades per mal ús.

3 mesos d'anuncis a Instagram i Facebook

Portarem fins a 4.000 usuaris a la teva nova botiga online a través d'una campanya de 3 mesos d'anuncis en xarxes socials, amb un valor de 140€ que no pagaràs. Cada dia et veuran entre 5.000 i 15.000 usuaris de la zona geogràfica, edat, sexe i gustos que ens indiquis: Com és el teu client ideal?

Mira tot el que tenim per a tu

Botiga online, e-commerce

ET PORTAREM ELS PRIMERS 4.000 POSSIBLES CLIENTS.

Farem una campanya de 3 mesos d’anunis en xarxes socials i/o Google, i portarem a la teva botiga online més de 4.000 usuaris que responguin al perfil que tu necessites en funció del sexe, zona geogràfica, edad, gustos, etc. de manera que tinguis potencials clients des del primer dia.

12 MESOS DE MANTENIMENT 

Volem donar-te tranquil·litat i per això et farem el manteniment del web de manera gratuita els primers 12 mesos, fent còpies de seguretat mensuals de tot el que passi dins del web i resolent totes les incidències tècniques que tinguis, sempre que aquestes no s’hagin provocat per un mal ús del gestor de continguts.

FORMACIÓ

Sabem que la gestió del dia a dia d’una botiga online preocupa als nostres clients, per això hem preparat una formació específica per a tu, per a que puguis pujar producte, canviar preus, fer promocions, descomptes, etc. sense necessitat de dependre de nosaltres.

També hem creat un curs en màrqueting digital senzill, intuitiu i molt focalitzat al teu negoci, per a que usis les xarxes socials, la newsletter i altres eines i trucs amb l’objectiu de vendre.

A més, tindràs 2 hores de reunió amb un dels nostres consultors perquè t’ajudi a enfocar el teu negoci amb la millor estratègia online.

1.000€ DE DESCOMPTE
Aquesta botiga online, totalment configurada i en 1 idioma té un preu de 2.995€ i ara, per donar un cop de mà al comerç local, des de Romeu Prenafeta fem una aportació de 1.000€ que et descomptem del preu, quedant el preu net en 1.995€ + IVA. Com que som una agència petita, hem limitat aquesta promoció a un màxim de 45 botigues online. És la nostra Responsabilitat Social Corporativa.

Demana informació o reserva ara la teva nova botiga online.

Informa’t o reserva ara aquesta promoció amb 1.000€ de descompte, limitada a 45 webs dins del programa d’ajuts al comerç local COVID-19, de Romeu Prenafeta.

PVP: 2.995€

Promoció: -1.000€

Preu net: 1.995€ + IVA

Els motius per tenir una botiga online

Potser fa temps que t’ho planteges, potser fins i tot ho vas ajornant o bé ho vas descartar per no ser el teu mercat, per la complexitat, per la inversió.

Ara però pot ser el moment del teu negoci.

La tendència és online

Les vendes online han augmentat un 50% des del mes de març, i aquesta tendència, tot i provocada per la COVID-19, ha arribat per quedar-se. Et vols quedar fora? Aprofitaràs aquest moment per fer allò que tocarà fer un dia o altre?

Tens un valor afegit

Preferim comprar a un negoci proper si aquest és competitiu en preus i en facilita la compra. Si tens això i pots donar valor a la teva experiència i assessorament, només necessites el canal online i saber-lo treballar.

Resiliència?

Si vols i saps adaptar-te als canvis podràs oferir el teu producte, la teva experiència i assessorament als clients de sempre, i també als nous. T'ajudem en aquest procés. Ara és el teu moment?

Artesans del màrqueting des del 2010

Som una agència propera, hem crescut amb els nostres clients, defensem les empreses d’aquí i treballem en projectes arreu de l’estat espanyol i d’Europa.

Ara sí? Ara és el moment?

Fes ara el pas i ens posarem en contacte amb tu, t'ho explicarem tot, resoldrem els teus dubtes i al final, TU DECIDEIXES: Vols vendre online amb l'ajuda d'un equip de professionals i amb una inversió molt ajustada? Recorda que només 45 negocis com el teu es poden acollir a aquesta promoció especial.