Equip Romeu Prenafeta

Jimmi Romeu

1 febrer, 2017

Irene Yuste

1 febrer, 2017

Marc Valls

1 febrer, 2017

Meritxell Mina

1 febrer, 2017

Albert Farré

10 febrer, 2017

Andreu Arbiol

12 febrer, 2017

Aquests som nosaltres. Un equip format per professionals de diversos àmbits disposats a treballar de manera transversal per treure el màxim profit d’una idea en concret. Disposem des de dissenyadors capaços de captar l’essència de la marca, tècnics d’eines online que ens ajuden a millorar la nostra feina i fer-la més efectiva, experts amb anys de trajectòria en el món del màrqueting digital, fins a periodistes que busquen el sentit exacte del missatge que volem transmetre i programadors web aptes per realitzar qualsevol birgueria.

Ens encanta fer brainstormings! I és que som capaços d’omplir una pissarra sencera amb idees de tots colors i gustos per, al final, extreure la que té totes les propostes encaixades a la perfecció… Ho veiem com un trencaclosques on cada peça és imprescindible i ha de ser cuidada fins l’últim detall perquè el projecte en sí aconsegueixi els millors resultats.

Ens caracteritza la simplicitat, el tracte directe i sincer que tenim per parlar amb els nostres clients. No som de floritures, de decorar les paraules i donar la raó a idees que no han estat prou madurades. Treballem per les marques com si fossin nostres i per tant, posarem tot el nostre esforç per aconseguir-ho.