Consultoria

Saber gestionar la teva marca en el món digital és clau.

Nosaltres t’ajudarem a crear una bona estratègia pensant en la inversió i els objectius a assolir. Vols donar una empenta al teu projecte? Busques nous mercats? T’interessa el posicionament de la teva marca? Mentre treballis amb nosaltres el teu projecte serà també el nostre i gràcies als coneixements en diversos àmbits com poden ser el disseny, la creació de pàgines web, el periodisme o el mateix màrqueting digital, obtindrem una visió molt més transversal.

Per aconseguir tot això ens reunim amb l’equip directiu de la teva empresa, amb qui treballem plegats i compartim coneixements. A més, tu decideixes el grau d’implicació que necessitis, estipulant un cost adaptat als serveis que estàs buscant.

Normalment, aquest acompanyament dura un temps determinat fins que, gradualment, el teu propi equip podrà aixecar el vol per ell mateix. Tot i així, en molts cassos, la nostra col·laboració perdura en una mesura merament orientativa i de resolució de dubtes o estratègies.

Marques com Tomàs Cusiné, Axeb Biotech, Comercial R. Consul, José M. Soler Inteligencia Financiera, Castell del Remei, Recibe una Sonrisa, La revolución de los ángeles, Cérvoles Celler, Llevadora, Grupo Cuevas, SNK Center i Cara Nord Celler compten amb Romeu Prenafeta per a dibuixar aquestes estratègies segons les seves visions.